Resident Evil 7 na NS? Ano, ale skrze cloud
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resident Evil 7 na NS? Ano, ale skrze cloud

Resident Evil 7 na NS? Ano, ale skrze cloud

David Plecháček

David Plecháček

21. 5. 2018 09:16
Reklama

Je pravda, že na našem názoru, že Nintendu Switch už pouhé opožděné porty nestačí, se nic nemění. Je sice hezké, že Switch utáhne nového Wolfensteina, ale přijde pozdě. Stejně tak jako South Park a i jiné hry. Na druhou stranu, Resident Evil 7 bychom si na něm zahráli s chutí i po roce. A ona by tu možnost i byla...

Resident Evil 7 opravdu na Switch přichází. Ne však u nás a ne úplně v tradiční podobě. Capcom si je moc dobře vědom, že hybridní konzole nemá takový výkon, a namísto toho, aby dělal ústupky ve své brilantní hře, využije moderních technologií. Jak už celý název napovídá – Resident Evil 7 Cloud Version – Nintendo využije cloudu nabídne svým hráčům možnost zahrát si tento horor bez kompromisů.

Nedá se tak v pravém slova smyslu říct, že by RE7 na Switchi vyšel, reálně si do konzole stáhnete jen 45 MB, nicméně poté si lze při stabilním internetovém připojení užít celý nejnovější díl včetně rozšíření Banned Footage Volume 1 a 2, End of Zoe a Not a Hero. Ani platební model není úplně typický, Capcom sice nabídne krátké demo, poté ale bude potřeba zaplatit půlroční předplatné za dva tisíce jenů (čili přibližně za 400 korun).

Kromě cloudu je ale háček v tom, že tato verze je dostupná jen v Japonsku. Zatím. Je otázkou, jestli je tento regionální zámek trvalý nebo zda se později eventuálně dočkáme i západního vydání. Cloudová verze vychází 24. května, přičemž obsahuje pouze japonštinu. Anglický jazyk není její součástí. Jestli je to další náznak, že budeme mít s celým zbytek světa smůlu, to necháme na vás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama