Na další Vampire si ještě počkáme
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na další Vampire si ještě počkáme

Na další Vampire si ještě počkáme

Martin Nahodil

Martin Nahodil

22. 5. 2018 08:02 2
Reklama

Vampire The MasqueradeBloodlines je považováno za kultovní RPG, kterému ani v dnešních dnech není rovno. Od doby jeho vydání jsme se ale do World of Darkness, světa vytvořeným vydavatelstvím White Wolf, skrze počítačovou hru už nepodívali. V minulých letech jsme o něm slyšeli jen v souvislosti s připravovaným MMORPG z tohoto temného světa, ale jak sami vidíte, nedopadlo to tak, jak bychom si přáli. Vypadalo to, že se tato značka ve videoherním průmyslu už neobjeví, ale Fred Wester z Paradox Interactive nás vyvedl z omylu.  

V rozhovoru pro web PCGamesN řekl, že v současnosti experimentují nejen s Vampire, ale i s dalšími značkami od White Wolf. Paradox nechce nic uspěchat, proto si tak dávají na čas. "Jestli chcete vytvořit novou velkou značku, musíte plánovat hodně do budoucna. Potřebujeme vědět, jak by to s ní pravděpodobně vypadalo za dalších 7 až 10 let," řekl Wester 

Vypadá to, že případné pokračování série Vampire je na žebříčku priority Paradoxu docela vysoko. Wester zmiňuje, že tahle série je pro ně bezesporu dobrou šancí, jak znovu značky od White Wolf zviditelnit. Bohužel pro nás, dle jejich názoru ještě nenastal ten správný čas.  

Pokud nějaké to pokračování Vampire tedy vůbec bude, prý není moc velká šance, že by mělo podtitul Bloodlines 2. Zdá se, že chtějí zkrátka odvyprávět další příběh z tohoto velmi zajímavého světa a nenavazovat na ty stávající. Podobně to bylo i s Masquerade a BloodlinesWester mimo to řekl, že první hra z tohoto dlouholetého projektu bude to asi nejhorší, co v sérii kdy uvidíme. Spoléhá ale na to, že při hrání následujících dílů jim bude odpuštěno.  

Něco podobného už ale zaznělo i loni a očividně stále nepřišla ta správná chvíle. Hráči od nového Vampire jistě budou mít obrovská očekávání, takže se ani nedivím, že si s ním Paradox dávají pořádně na čas. Už by to ale přece jen chtělo něco konkrétního a ne jen stále omílat ty samé fráze dokola. Letos bych nějaké oznámení ještě neočekával. Za rok už to ale bude 15 let od vydání Bloodlines, takže by se vydání nového dílu mohlo spojit s tímto výročím. Nevím jak vy, ale já bych se do tohoto světa zase po dlouhé době milerád podíval.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama