Pokémoni se vrací do původního regionu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokémoni se vrací do původního regionu

Pokémoni se vrací do původního regionu

Martin Nahodil

Martin Nahodil

22. 5. 2018 08:56 3
Reklama

Letošní herní veletrh E3 už je za dveřmi a jak už to tak bývá, na internetu se objevuje celá řada spekulací a údajných úniků s informacemi, co by se tam letos mělo objevit. V posledních dnech se vyrojilo docela dost zajímavých věcí okolo nového dílů ze série Pokémon. Její fanoušci včetně mě od debutu na Switchi čekají velké věci a vypadá to, že se jich dokonce i dočkají.  

Minulý týden se skrz 4chan dostal na světlo světa obrázek s údajnými názvy nových dílů. Nintendo nebude porušovat tradici a opět vydá dvě verze stejné hry. Nové přírůstky by měly mít podtitul Let's Go Eevee a Let's Go Pikachu. Spekulace ale neutichají. Tentokrát jsme se dozvěděli něco o zasazení. Podle všeho bychom se měli vrátit zpět na samotný začátek do regionu Kanto, kde to všechno s díly Red a Green, poději Blue a Yellow, všechno začalo. S tím se vrátí i první generace, tedy 151 původních pokémonů. V příběhu by měli hrát nějakou roli i hlavní postavy Red a Blue, my si opět střihneme roli nového a nezkušeného trenéra.  

Podle všeho bude mít nový titul také co dočinění s předloňským hitem Pokémon GO. Obě hry by měly být nějak provázané. Způsob chystání pokémonů se přiblíží tomu z Pokémon GO a skrz obě hry bude možné získat různé odměny. V souvislosti s tím bychom se prý měli dočkat nějakého oznámení ještě do konce měsíce.  

I online funkce budou vylepšené. S ostatními hráči se budete moci potkávat v hubu. Logicky bych si tipnul, že si tam budeme moci zabojovat, vyměnit pokémony a dělat podobné věci, které už známe z minulých her ze série.  

Z mého pohledu to zatím vypadá velmi dobře. Do původního regionu se velmi rád vrátím, stejně tak i k první generaci, která je dle mého vůbec ta nejpovedenější. Stále ale musíme brát v potaz, že tohle všechno jsou zatím neověřené informace. Oficiální oznámení proběhne s největší pravděpodobností v předpřipraveném E3 videu Nintendo Spotlight. Vydání by pak mělo přijít ještě do konce tohoto roku.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama