Vývojáři Titanfallu se vracejí do Infinity Ward
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři Titanfallu se vracejí do Infinity Ward

Vývojáři Titanfallu se vracejí do Infinity Ward

Martin Nahodil

Martin Nahodil

22. 5. 2018 12:55 9
Reklama

Když mezi Vincem Zampellou a Jasonem Westem z Infinity Ward a Activisionu panovaly neshody, nezůstalo to jen tak bez následků. Několik bývalých vývojářů série Call of Duty opustilo svoje dosavadní místo a přesunuli se ke konkurenci. Konkrétně to bylo studio Respawn Entertainment a jejich prvním počinem byl Titanfall 

Což o to, střílečka to nebyla špatná, ale bez singleplayerové kampaně a s nedostatkem obsahu pro hru více hráčů oproti konkurenci jednoduše neměla šanci. Dvojka už na tom byla lépe, ale tu tak nějak zabilo EA, které vývoj jak se patří podporovalo. Nějak jim ale nedošlo, že když vydá hru v podobném termínu jako nový Battlefield, ani jedné ze značek to zrovna neprospěje. EA pak na konci minulého roku celé studio koupilo za 455 milionů dolarů.  

Vývojářům se v Respawnu ale očividně nelíbilo už před odkoupením studia. Odchody totiž začali už v polovině roku 2017. Tyto informace pocházejí převážně od uživatelů redditu, kteří se nejspíš vyžívají v prohledávání účtů vývojářů na LinkedInu. Z těchto údajů tedy zjistili, že se značná část zase vrací zpět do Infinity Word. Co to znamená pro Respawn Entertainment můžeme zatím jen odhadovat. Další díl Titalfallu by ale tak jako tak měl vyjít.  

Tyto informace by se daly spojit ještě s dalšími spekulacemi z minulých dní, podle kterých se na příští rok chystá nové Modern Warfare. Tuto dějovou linii mělo na starost právě Infinity Ward. Dali byste si zase Call of Duty z dílen starých vývojářů?  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama