Herní Světová válka Z na novém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Herní Světová válka Z na novém videu

Herní Světová válka Z na novém videu

David Plecháček

David Plecháček

25. 5. 2018 10:40 4
Reklama

Pamatujete na film Světová válka Z? V roce 2013 v další verzi světové zombie apokalypsy zazářil Brad Pitt, který hledal řešení celosvětového problému pomalu se hroutící civilizace. Kromě toho, že „největším masovým vrahem je matka příroda“ jsme se dozvěděli, že zombie umí dělat působivé vlny a lézt jedna přes druhou, skoro tak, jako v Days Gone. Ale koncept využije i stejnojmenná hra, která evidentně vychází ze stejného leitmotivu, ale o pět let později, než filmová předloha.

O novince toho příliš nevíme. Dosud jsme prakticky věděli jen to, že se něco chystá a že za tím vězí studio Saber Interactive dotované filmovým gigantem Paramount. Od prvního oznámení na loňských The Game Awards ale bylo ticho, až dosud, kdy jsme se dočkali prvních záběrů pořízených přímo ze hry. Ani ty nám nenapovídají více, ani co se týče hry samotné, ani jejího data vydání. Zdá se ale, že nebude nouze o sekání hlav a popravování nemrtvých zombie, ale třeba nás hra překvapí a pokusí se i o klidnější, vážnější a třeba i příběhovější notu.

Níže vám pro jistotu přikládáme obě videa. První z nich je nový cinematický trailer, jehož součástí jsou i gameplay záběry. Ten druhý už jsme jednou viděli, na již zmíněných cenách Geoffa Keighleyho The Game Awards. Ale protože už je to půl roku zpátky, možná si další zombie apokalypsu chcete sami připomenout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama