Ponořte se do hrůz ve videu z The Sinking City
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ponořte se do hrůz ve videu z The Sinking City

Ponořte se do hrůz ve videu z The Sinking City

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

25. 5. 2018 07:44 1
Reklama

Vývojáři z ukrajinského studia Frogwares jsou velmi houževnatí a se svou osmidílnou sérií detektivních adventur o Sherlocku Holmesovi se postupně kvalitou vyšplhali od značně nevalné po rozhodně stojící za vaši pozornost.

To především platí o dvou posledních dílech s podtituly Crimes and Punishments  a The Devil´s Daugter. Také s hororovým univerzem pocházejícím z hlavy H. P. Lovecrafta mají zkušenost, a to ze zvláštní kombinace logické hry a hororovky jménem Magrunner: Dark Pulse. A tak se logicky rozhodli dát všechny předchozí zkušenosti dohromady, rozmixovat je a výsledkem je... chystané The Sinking City.

Detektivní příběh zasazený do 20. let 20. století do potápějícího se města Oakmont ve státě Massachusetts trýzněného strašidelnými stvůrami z Lovecraftových příběhů. Má se jednat o zatím největší hru, do jaké se vývojáři pustili a bude kombinací otevřeného světa (respektive města), detektivních prvků ve formě vyšetřování, prohledávání místa činu a hledání stop a důkazů a plíživých Lovecraftových hrůz s nimiž se budete moci utkat prostřednictvím arzenálu dobových zbraní.

Na hře se pracuje již nějaký ten pátek (konkrétně byla představena již na začátku roku 2016) a vyjít má v zatím neupřesněném termínu někdy letos, takže mají tvůrci dostatek obsahu na to, aby se s ním mohli vychloubat. Nejnověji je to právě níže přiložený atmosféricky Teaser Trailer, který nás má na hru nalákat a také především připomenout, že se bude The Sinking City o naši pozornost ucházet na nadcházející výstavě E3.

Pokud vás hra The Sinking City zaujala, určitě se vyplatí sledovat její oficiální informační kanály, na nichž jsou vývojáři poměrně aktivní. Kupříkladu na jejich Facebooku najdete zajímavou sérii Q&A videí, v nichž vývojáři odpovídají na zvídavé otázky fanoušků. Dozvíme se v nich třeba, v jaké fázi je některými s nelibostí přijímaný soubojový systém a jeho animace, že dohrání hry by mělo zabrat 30-40 hodin nebo že je hra ve vývoji pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Ještě více se o této nadějně vypadající hororové detektivce snad dozvíme na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama