Představení F1 2018 obstaral skutečný pilot
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představení F1 2018 obstaral skutečný pilot

Představení F1 2018 obstaral skutečný pilot

David Plecháček

David Plecháček

25. 5. 2018 09:56 1
Reklama

Codemasters jsou považováni za závodní stálice. Nejznámější jsou jejich série nebo značky, které nevychází každoročně, ale nesmíme zapomínat ani na druhou skupinu. I když se zdá, že všechnu smetanu slízne Onrush, stále o několik měsíců později vyjde další díl série F1, která také patří k těm zdařilejším.

Protože se vydání herní adaptace královské třídy motorismu blíží, je pomalu zapotřebí začít budit zájem jak pravidelných hráčů, tak nováčků závodní série. K tomu jindy pochopitelně stačí – alespoň v počátku – záběry přímo ze hry, ale Codies se rozhodli představení okořenit a ukázat závody z trochu jiného úhlu pohledu.

Hlavní hvězdnou první ukázky ze hry tak není ani tak hra samotná, jako spíše Charles Leclerc, jezdec Formule 1. Ten je po téměř čtvrt století prvním rodákem z Monaka, který si zajede i slavný domácí závod v monopostu F1. Skutečná kvalifikace a závodní den je přitom na programu už tento víkend, takže není divu, že se Leclerc ze stáje Alfa Romeo Sauber F1 projel v nové hře právě po Monte Carlu.

Je evidentní, že se Codies stále více blíží k co nejvěrnějšímu zpracování, a tak ani jezdec zvyklý na skutečné formule nemá problém zajíždět perfektní kola i virtuálně. Kromě toho se od jedné z největších nadějí a budoucích hvězd šampionátu můžete dozvědět, na co si dát pozor a kde můžete svou formuli pořádně prohnat. A kdo ví, třeba i vy svou sezónu zakončíte v rudém žihadlu z Maranella, tedy tam, kam by podle předpokladů měl i sám Leclerc v budoucnu zamířit.

F1 2018 vychází 24. srpna na PC, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama