Vyzkoušejte otevřenou betaverzi Dauntless
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte otevřenou betaverzi Dauntless

Vyzkoušejte otevřenou betaverzi Dauntless

David Plecháček

David Plecháček

25. 5. 2018 11:04 3
Reklama

Že se Monster Hunter podíval i na jiné platformy, než bylo dříve zvykem, bylo trefou do černého. A to se stále chystá PC verze, která vyjde později. Do té doby mají vývojáři z Phoenix Labs čas, aby stačili zákazníky zaujmout. Jejich Dauntless je totiž klasické sérii od Capcomu principem velice podobný, a tak jim oznámení PC verze vypálilo rybník. Jedinou nadějí je vydat hru dříve, než konkurence.

Možností je samozřejmě zaujmout hráče svými kvalitami, ale to je kapitola sama pro sebe. Autoři poskládaní z bývalých vývojářů již zmiňovaného Capcomu, ale také z BioWare nebo Riot Games si věří, a tak jdou s kůží na trh. Zároveň ale potřebují doladit poslední detaily, a tak svou loveckou hru otevřeli všem v rámci betaverze. Její otevřená část je k dispozici od včerejška, a tak pokud máte PC, můžete si vyzkoušet, jestli vás zajímavě stylizovaná hra neuchvátí a nezaujme více, než opěvovaný Monster Hunter.

„Otevřená betaverze je pro nás dalším zajímavým krokem, ale je to jen začátek toho, co s Dauntless chystáme. Celé poslední čtyři roky jsme strávili vývojem další velké online hry, a beta je dalším krokem, abychom své sliby splnili,“ říkají vývojáři. Zároveň upozorňují, že současný stav hry není konečný, a to především po obsahové stránce. Novinky budou pravidelně přidávány, ačkoliv není zřejmé, jestli se objeví ještě v betě, nebo v plné verzi, která bude následovat později.

S Dauntless bychom měli vydržet dlouhodobě. Vývojáři se zavázali, že budou „dodávat další a další důvody k tomu, aby se hráči k Dauntless i po čase vraceli. Betu si můžete vyzkoušet a nezapomeňte se s námi podělit o vaše dojmy. Níže se můžete podívat na video, které vám napoví více. Betu si můžete stáhnout přímo ze stránek hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama