Cody rozšíří řady Street Fighter V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Cody rozšíří řady Street Fighter V

Cody rozšíří řady Street Fighter V

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

28. 5. 2018 19:00
Reklama

Bojovka Street Fighter V od společnosti Capcom je na trhu od února 2016. A jelikož šestý díl k dispozici zatím není, krvavé bitky nám alespoň zpestří nový hrdina. Jde o dalšího z bojovníků Character Season Passu 3.

Zatímco základní hra při startu obsahovala 16 bojovníků, následovalo postupné vydávání tří Character Season passů, jež představovaly nové a nové jednotky. Série 1 i série 2 přinesly po šesti hrdinech, zatímco série 3 až doposud nabídla jen bojovníků pět. Až dosud jsme tak čekali na dokončení kompletní sestavy Codym. Jednotlivým Season passům dle stáří zároveň odpovídá i cena. Zatímco třetí série stojí 30 euro, za druhou autoři chtějí 15 euro a první stojí "jen" 10 euro.

Cody je tedy nejnovějším kouskem, který právě obdržel i vlastní, částečně živě hraný, gameplay trailer. Vidět v něm můžeme boj holýma rukama, ale i s nožem či železnou trubkou. Mezi schopnostmi tohohle blonďatého chlapíka patří ovládání tornád, které kdykoliv vrhá po soupeřích.

Cody se vrhne do boje již 25. června a pořídit lze samostatně za 6 dolarů, 100 000 herní měny (fight money), nebo jako součást Season 3 characters Passu za 30 dolarů, což zároveň odemkne tyto postavy: Sakura, Sagat, Falke, G a Blanka (více zde).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama