Hunt: Showdown přichází o hráče
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hunt: Showdown přichází o hráče

Hunt: Showdown přichází o hráče

Martin Nahodil

Martin Nahodil

29. 5. 2018 13:10 4
Reklama

Ještě před tím, než hra na konci února přišla do předběžného přístupu na steamu, se mělo za to, že právě Hunt by měl být záchranou pro studio Crytek. Tomu se totiž v posledních letech moc nedaří, i když v minulosti udělali pár dobrých kousků. Jméno Crytek si jistě dokážete spojit se sérií Crysis a technologií CryEngine. Jejich nejnovější počin ale po pár měsících začíná strádat.

Při vydání se do hry nahrnulo docela velké množství hráčů a vývojáři doufali, že to tak s přibývajícími updaty zůstane. Ještě před samotným vydáním ale naslibovali plno věcí a hráči na splnění jejich slibů nehodlají čekat dlouho. Zatímco v prvních dnech se jejich počet pohyboval v řádu desítek tisíc, dnes se pohybuje někde kolem dvou tisíc. Průměrný počet hráčů v jednu chvíli se v posledních 30 dnech nevyšplhal ani k tisícovce.

Hunt: Showdown přichází o hráče
i Zdroj: Hrej.cz

Situace Huntu nám docela připomíná případ Evolve, které bylo po vydání také docela populární, ale dnes už po něm pes neštěkne. Tyto dva tituly spolu mají i docela podobnou hratelnost. I v Huntu se totiž s ostatními hráči snažíte ulovit všelijaké nestvůry. Crytek se ale v tomhle případě rozhodl více odbočit k survivalu, takže hraní je o něco náročnější.

Je možné, že se hra vzchopí po vydání plné verze. Máme jen trochu strach, aby to do této fáze vůbec dospělo. Když se nebude dařit prodejům v early accesu, vývojářům by mohly dojít peníze a dojde tak k zastavení vývoje. Vydání plné verze je ale daleko. Podle popisku na steamu má Hunt zůstat v předběžném přístupu minimálně rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama