Bethesda odhaluje nový Fallout 76
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bethesda odhaluje nový Fallout 76

Bethesda odhaluje nový Fallout 76

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 5. 2018 14:27 34
Reklama

Včera jsme vás informovali o tom, že se chystá něco nového se značkou Fallout. A ani jsme se nenadáli a je tu první teaser. Dobrou zprávou je, že se zjevně nejedná o žádný remake či remaster. Nový projekt nese záhadný název Fallout 76.

Teaser trvá zhruba minutu a půl a nese se ve stylu, který je sérii vlastní od samého počátku. Doprovází jej hudební podkres, který mírně připomíná New Vegas a zpívá se v něm o Západní Virginii…indicie? Možná.

I číslo v názvu může mít několik významů. Jednak k Velké válce, která ze světa udělala radioaktivní pustinu, došlo podle časové linie Falloutu v roce 2077, nová hra by se tak mohla odehrávat rok před katastrofou a poskytnout úplně nový pohled na legendární herní svět. Je tu ale i Vault 76, o němž jsme se dozvěděli například v DLC Mothership Zeta pro třetí díl. Ten měl být otevřen 20 let po dopadu bomb a patři ke skupině kontrolních vaultů, které měly sloužit jako vzor pro porovnávání výsledků experimentálních krytů.

Tak či tak, žádné další bližší informace nad rámec teaseru nemáme. Nezbývá než čekat, zda Bethesda vypustí info v předstihu, nebo zda k plnohodnotnému odhalení dojde až na E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama