Tuzemská FPS TauCeti na novém videu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tuzemská FPS TauCeti na novém videu

Tuzemská FPS TauCeti na novém videu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

30. 5. 2018 08:10 1
Reklama

Po loňském teaser traileru se dnes čeští vývojáři z BadFly Interactive, autoři série Dead Effect, připomínají dalším videem z připravované kooperativní FPS TauCeti Unknown Origin.

Informace přichází v souvislosti s brněnskou herní konferencí Game Access, kde bude od 1. - 3. 6. 2018 poprvé k vyzkoušení ranná PC verze hry. Autoři kromě toho lákají i na nastínění plánovaného data vydání. Hra by se ve své finální podobě měla objevit i na konzolích PS4 a Xbox One, nicméně vzhledem k popularitě série Dead Effect na mobilních zařízeních by se později mohli hráči dočkat i mobilního portu. Hru bude pohánět Unreal Engine 4.

TauCeti Unknown Origin bude kooperativní sci-fi FPS s prvky RPG a survival pro až 4 hráče. Kromě klasického střílení agresivních pekelných monster a sbírání nového vybavení tak hra nabídne i crafting a vylepšování postavy. Vyrábět bude možné jak zásoby potřebné k přežití, tak i nové zbraně, k jejichž zhotovení bude nejprve potřeba najít příslušný nákres. Dalším oživením hratelnosti v sandboxovém světě bude dynamické počasí a střídání dne a noci, cestování pomocí vznášedel nebo možnost PvP, kdy se ostaní hráči budou snažit zpomalit váš postup při prozkoumávání exotických planet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama