Nové video prezentuje strasti We Happy Few
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video prezentuje strasti We Happy Few

Nové video prezentuje strasti We Happy Few

David Plecháček

David Plecháček

30. 5. 2018 10:07
Reklama

We Happy Few se poprvé objevilo už v roce 2015, před veřejností debutovalo na akci PAX East ve stejném roce. Větší popularitu mu ale přinesla účast na tiskových konferencích, v srpnu 2015 se objevila na akci Microsoftu na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem, o rok později se mihla i na E3. Jenže pak jsme si zajímavě vypadající novinku vyzkoušeli a přešel nás zájem.

Tak se dá shrnout hra studia Compulsion Games, která vychází a čerpá například z BioShocku, ale také z filmu V jako Vendetta nebo seriálu Doctor Who. Po příchodu do předběžného přístupu na PC a Xboxu One se ale potýkala s technickými problémy a absencí obsahu, který by dlouhodobě vydržel. Neduhy se projevovaly i kvůli procedurálně generovanému světu, kterému chyběl život.

Loni se do vývoje zapojil Gearbox. Ten vývojářům poskytl další finanční injekci, díky níž se hra může více rozrůstat. Od té doby jsme ale byli odkázáni na kusé informace a nedozvěděli jsme se nic nového. Jak se zdá, We Happy Few opět zamíří na E3, neboť vývojáři vydali Pre-E3 trailer. Ten opět ukazuje nebohý vliv pilulek Joy, a také to, že bychom možná projekt neměli předběžně odepisovat. Kromě Xboxu a PC je v plánu i verze pro PlayStation 4 a hra bude mít i svou fyzickou edici. To jen, kdybyste se do ní rozhodli v budoucnu investovat. V minulosti se také hovořilo o stejnojmenném filmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama