Shelter Generations v limitované fyzické edici
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shelter Generations v limitované fyzické edici

Shelter Generations v limitované fyzické edici

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

30. 5. 2018 08:40
Reklama

Konzole Nintendo Switch se brzy dočká fyzické edice simulátoru Shelter Generations. Ale pozor, půjde o limitovanou edici jen s 3000 kusy. Předobjednávky již běží a expedice začne v červenci letošního roku.

V téhle originální hře se zajímavou grafikou se v roli dospělého rysa staráme o svá mláďata, která musíme chránit před predátory, ale také je krmit (Pijí dostatečně z řeky? Mají co jíst?). Nestačí se však o ně pouze starat, ale sami je musíme naučit v přírodě přežít i na vlastní pěst. Shelter 2 ostatně dorazil na PC už roku 2015 a hráči nabídl kontrolu nad těhotnou samicí rysa. Je třeba najít vhodné místo pro porod a následnou výchovu našich mláďat. 

V setu nalezneme hry Shelter 2 a Paws (obojí na jediném disku) včetně bonusového obsahu a obdržíme i dvě "žijící" knihy. V podstatě jde o elektronické knihy, ve kterých jsou pohyblivé obrázky a texty k nim. Některý zmíněný obsah byl původně exkluzivně pro PC, ale jak je vidno, dočkali se i konzolisté. Kromě fyzické edice her a DLC The Mountains nechybí ani vydařené soundtracky obou her. Pro ochutnání atmosféry přidáváme alespoň trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama