Pokračování Ultimy by mělo vyjít v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Pokračování Ultimy by mělo vyjít v září

Pokračování Ultimy by mělo vyjít v září

David Plecháček

David Plecháček

1. 6. 2018 14:31 7
Reklama

Paul Neurath si udělal jméno ve studiu Looking Glass, konkrétně na nezapomenutelné hře Ultima Underworld. Producentem byl tehdy Warren Spector. Ačkoliv se jejich cesty následně rozdělili, společně po letech založili studio OtherSide, v němž pod patronátem 505 Games vytváří duchovního nástupce Underworld Ascendant.

O tomto projektu jsme měli šanci na Hrej opakovaně číst, sledujeme jej totiž od doby, kdy vývojáři vstoupili na Kickstarter. Jenže to bylo před více než třemi lety. Tehdy nakonec požadovaných 600 tisíc dolarů téměř o polovinu předčili, ale více financí znamenalo i větší plány. Poslední dobou byl nicméně klid a o projektu nebylo vůbec nic slyšet. Těsně před letošní E3 ale vývojáři zveřejnili nové video a taktéž konečně zmínili datum vydání.

Natěšení? Dobře. Teď k tomu datu. Po třech letech konečně dozrál čas na to, aby hra vyšla. Vývojáři cílí na září tohoto roku, ačkoliv přesný den zatím nepotvrdili. Každopádně je jisté, že se za tři měsíce podíváme do světa, který byl na dlouhá léta opuštěn. Neurath se Spectorem zanedlouho ukáží, jak moc aktuální byla slova o výrazných inovacích. Každopádně se jejich prvotina chystá na E3, a právě z Los Angeles se dozvíme více. Tak buďte spolu s námi u toho.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama