Vystřiženou scénou z Agony je i znásilnění
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vystřiženou scénou z Agony je i znásilnění

Vystřiženou scénou z Agony je i znásilnění

David Plecháček

David Plecháček

1. 6. 2018 09:40 25
Reklama

Nevíme, proč polské vývojáře kontroverzní témata tak táhnou. Agony se sice s Hatred rovnat nemůže, hra svět určitým způsobem nadchla a ten se mohl těšit na nový drsný, nelítostný horor plný krvavých a jinak nechutných scén. Jenže devítičlenný tým Madmind se evidentně zaměřil jen na to, a navíc to nejsilnější musel ze hry vystřihnout.

Ne, teď nehovoříme o nutné cenzuře, o níž byla řeč v úvodu tohoto týdne. Ta se měla týkat scén na samém konci hry. Madmind ale do své hry chtěli přidat i záběry, který by ani nijak zcenzurovat nešly, a tak se poroučely z výsledného díla pryč. Jelikož vám o nich právě teď píšeme, asi tušíte, že neskončily v propadlišti dějin, ale že se naopak objevily na internetu.

Než pokročíme dál, sluší se podotknout, že opravdu byl důvod, proč už ve hře nejsou. Následující záběry tak nejsou vhodné pro děti a mladistvé. Neděláme si legraci. Obsahují totiž jak násilí, tak například detailně znázorněné znásilnění jedné sukuby. Autoři Agony si s tím příliš hlavu nedělali, ale nemůžeme se úplně divit, že by hra neprošla přes patřičné hodnotící orgány, nebo na konzolích jednoduše přes Sony a Microsoft.

Kromě sexuální scény z pohledu démona došlo ve stejném těle na zabíjení novorozeňat, ale také na porod nového démona. Pokud jste tak opravdu zvědaví, můžete se podívat. Varujeme vás ale raději ještě jednou. Následující scény jsou násilné a nejsou vhodné pro každého. 

Agony si můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama