Lords of the Fallen 2 vyvíjí studio Defiant
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lords of the Fallen 2 vyvíjí studio Defiant

Lords of the Fallen 2 vyvíjí studio Defiant

David Plecháček

David Plecháček

4. 6. 2018 10:47 4
Reklama

Studio Deck 13 vzešlo ve známost především díky vydavatelům z CI Games. Pod jejich taktovkou vydalo soulsovku Lords of the Fallen, ale následně se trhlo a vydalo se vlastní cestou s úspěšným The Surge. Jenže City Interactive chystají pokračování hry z konce roku 2014. Ačkoliv jsme tyto záměry znali, nevěděli jsme, které studio je realizuje.

Z dnešní tiskové zprávy se ukázalo, že těmi vybranými jsou lidé z Defiant Studios, týmu, který byl založený teprve v roce 2016 bývalým režisérém Avalanche Studios New York. Sázka na menší tým odpovídá novým plánům vydavatelství, které byly reakcí na loňský jarní nepovedený launch Sniper: Ghost Warrior 3. CI Games si po finančním nezdaru nemůže dovolit konkurovat hrám s větší produkcí, nicméně to údajně není důvod, proč sází na dosud nevyzkoušené vývojáře, kteří mohou překvapit.

Marek Tymiňski řekl, že CI Games hovořili s několika respektovanými a zavedenými vývojáři, kteří projevili zájem Lord of the Fallen vyvíjet, ale Defiant nastínili jedinečnou vizi, základní koncept a prokázali svou produkční expertízu. „Studio Defiant se skládá z těch nejnadanějších autorů v tomto průmyslu, a proto jsme rádi, že zrovna oni pro nás vytvoří pokračování LotF.“

Samotný podpis a navázání spolupráce je údajně pro City Interactive významným krokem, především proto, že se jedná o první krok navazování nových kontaktů s third-party studii. S vybranými organizacemi by polský vydavatel chtěl pracovat dlouhodobě, a zástupce Defiantu si této možnosti dle svých slov velmi váží. „Máme radost, jakou kreativní svobodu nám CI Games umožní,“ pochvaluje si David Grijns.

Druhý díl Lords of the Fallen měl původně vyjít už loni, ale po turbulentních změnách z těchto plánů sešlo. Projekt byl zřejmě kompletně zrestartován a noví vývojáři začínají od začátku. Na novou hru si budeme muset počkat. Mezi tím ale vyjde třeba pokračování povedeného The Surge. Tak uvidíme, která z her nakonec bude kvalitnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama