Akční RPG ze světa Warhammeru vychází
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akční RPG ze světa Warhammeru vychází

Akční RPG ze světa Warhammeru vychází

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

6. 6. 2018 07:24 1
Reklama

Budapešťské studio NeocoreGames stojící především za akční diablovkou The Incredible Adnvetures of Van Helsing se pustilo do hry zasazené do světa Warhammeru a logicky i v tomto případě sáhli po jim blízkém žánru akčních RPG. Vývoj Warhammer 40 000: Inquisitor - Martyr byl oznámen v roce 2015, na podzim roku 2017 vstopila hra do programu early access a nyní z něj konečně vystoupila jako plnohodnotný hotový titul.

Tvůrci se chlubí zničitelným prostředím, vychytaným systémem krytí za překážky, pokročilou umělou inteligencí nepřátel, řiditelnými dopravními prostředky (kupříkladu tank a mech), příběhovou kampaní a rozličnými hratelnými třídami inkvizitorů. A protože se jedná o RPG, chybět samozřejmě nesmí ani košatý strom schopností, bohatý loot systém a možnost si vybavení vzhledově poupravit.

Jak se na hru zasazenou do světa Warhammeru sluší a patří, disponuje i Inquisitor Martyr chmurnou sci-fi atmosférou. Více než na samotný příběh se hra hodlá soustředit na putování procedurálně generovaným otevřeným sandboxovým světem a také na plnění náhodných rozmanitých misí.

Warhammer 40 000: Inquisitor – Martyr vyšel na PC včera, tedy 5. června, a na Steamu se dá aktuálně pořídit s 10% slevou za 44,99 eur (oproti plné ceně 49,99). Vydání na konzole (konkrétně tedy Xbox One a PlayStation 4) bylo oproti PC verzi mírně posunuto, a to o měsíc na 5. července. Konzolové verze hry si můžete předobjednat třeba na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama