Dva nové systémy obohatí Overwatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dva nové systémy obohatí Overwatch

Dva nové systémy obohatí Overwatch

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

6. 6. 2018 09:05
Reklama

Overwatch nedávno oslavil své druhé výročí, kdy nabídl novou legendární edici, řadu novinek i klasickou edici titulu za mimořádně nízkou cenu. Tím však podpora hry samozřejmě neskončila a Overwatch čeká na své další inovace. Ty ve více jak deseti minutách přibližuje Jeff Kaplan v novém videu.

V první řadě nás čeká sloučení dvou kategorií hrdinů. Místo hrdinů skupiny Attack a Defense nyní bude společná skupina nazvaná Damage. Takže zatímco nyní jsou čtyři skupiny po 6 až 8 hrdinech, nově bude skupina damage zdaleka nejpočetnější. Nebude tak zmatek v situaci, kdy po výběru hrdinů hra píše, že náš tým má malý damage, což vyžaduje znalost jednotlivých hrdinů a začínající hráči neví, jak situaci řešit.

Na konci každého zápasu se pak zobrazí všichni hráči z obou týmů a my je budeme moci ohodnotit ve třech rovinách. Kohokoliv můžeme označit jako Sportsmanship za milé, přívětivé chování či chválení ostatních. Good Teammate můžeme dát jen někomu ze svého týmu za obětavou podporu týmu. Hráč si například vezme healera ačkoliv za něj přímo hrát nehce, ale udělá to pro dobro celého týmu. Do třetice je zde Shot caller, který vede tým, dává pokyny kdy útočit, kdy se stahovat, zkrátka vůdce týmu (také jen pro někoho ze svého týmu). Navíc ti, kdo konzistentně získávají ocenění, budou také pravidelně odměňováni. 

Strkají vám ostatní nos do soukromí a prohlíží si váš profil? Nevadí, nově si jej můžete nastavit jako veřejný, soukromý nebo dostupný pouze přátelům. 

Dále se nám do rukou dostává nástroj, díky kterému budeme moci hledat tým skrze vlastní parametry. Můžeme například určit, kolik lidí bude hrát za určitou skupinu (damage/tank/podpora). Systém však nespojuje hráče automaticky, ale je třeba si skupinu najít v seznamu. Díky tomu už nebudeme v týmu, kde všichni chtějí léčit či třeba útočit, kvůli čemuž je tým podstatně nevyvážený a může mít problémy. Ještě více novinek na poli sociální interakce je na cestě, dvě dorazí v létě a další pak v průběhu letošního roku.

V příštím patchi bude přepracována i hrdinka Symmetra, která nyní dokáže umístit až šest malých turetů, generátor štítu či teleportační zařízení. Symmetra bude zřejmě mít nové schopnosti a nově bude v kategorii damage (nyní je v podpoře). Významných změn se dále dočká mapa The Horizon Lunar Colony. Například se změní ochranná zóna u spawnu a nebudeme už moci útočit z místa, kde jsme víceméně chráněni. Všechny novinky představuje Kaplan následujícím videu. Hru si také můžete zakoupit na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama