Emocemi hýřící 11-11 má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Emocemi hýřící 11-11 má datum vydání

Emocemi hýřící 11-11 má datum vydání

Kateřina Stuchlíková

Kateřina Stuchlíková

7. 6. 2018 08:40
Reklama

Připravovaný adventurní kousek vzhledově připomínající obraz a oplývající silnou atmosférou nazvaný 11-11: Memories Retold, se nám představil koncem dubna a minimálně co do vzhledové stránky se mu podařilo vzbudit pozornost a také zabrnkat na city. Nyní se konečně dozvídáme další detaily o příběhu a dabérech dokazující, že tahle hra bude zajímavá nejen na povrchu, ale i uvnitř.

11-11 bude hluboce příběhově a emocionálně zaměřenou adventurou inspirovanou skutečnými událostmi a zasazenou do období první světové války, na niž budou hráči pohlížet ze dvou odlišných stran historického konfliktu. Hlavními hrdiny bude nedobrovolně zverbovaný pacifista Kurt a kanadsko-americký fotograf Harry a také jejich zvířecí kumpáni (kočka a ptáček). Dabingu postav se ujme v případě Kurta uznávaný německý herec a držitel ceny Emmy, Sebastian Koch, který, alespoň soudě dle traileru, postavu nahovoří alespoň z části svou rodnou řečí, což bez pochyb dodá válečné atmosféře na významu.

Harrymu pak svůj hlas propůjčí Elijah Wood, známý zdaleka nejen svou rolí Froda Pytlíka z filmové trilogie Pán prstenů. Elijah není nováčkem ani na poli herního dabingu, a slyšet jsme jej tak mohli třeba v rolích Kratosova bratra v God of War III, chlapce Shaye z adventury Broken Age a v několika dílech série namluvil i dráčka Spyra.

Hra je vyvíjena Aardman Studios a DigixArt ve spolupráci s Bandai Namco, přičemž společnost Aardman se zaměřuje především na animované filmy a seriály a za svou tvobru obdržela několik Oscarů. Je tedy na místě doufat, že by připravovaná hra mohla být skutečně nezapomenutelným adventurním zážitkem. Emočních veletočů, netradiční stylizace a třeba i nějakých těch slziček se dočkáme 9. listopadu 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama