Velká DLC do The Crew 2 budou zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Velká DLC do The Crew 2 budou zdarma

Velká DLC do The Crew 2 budou zdarma

Marek Selinger

Marek Selinger

7. 6. 2018 16:52 2
Reklama

Značné překvapení. Tak lze prozatím označit The Crew 2, které jsme si mohli v minulém týdnu osahat v uzavřené betaverzi. Po ne příliš povedeném prvním dílu byli hráči na vážkách ohledně kvalit jeho nástupce, avšak Ubisoft se pochlapil a přišel s neotřelým mixem závodění v autech, lodích i letadlech. Navíc jsme se dnes dozvěděli potěšující zprávy i ohledně budoucí podpory hry.

Ubisoft se vydal na cestu daleko více bezplatného obsahu, než u něj bylo doteď známo. Každý měsíc, počínaje vydáním hry, budou do hry přibývat dvě nová auta úplně zdarma. Hlavní porci obsahu však bude Ubisoft dodávat v rámci velkých aktualizací, které budou vycházet každé tři měsíce. Ta první dorazí v září, bude zasazena do jižanských bažin (říkal někdo Mafia 3?), a přinese úplně nový druh vozidel - vznášedla. Obdobně rozsáhlého update se dočkáme v prosinci, kdy bude implementováno plnohodnotné PvP závodění. Obsah toho posledního, jenž vyjde na jaře příštího roku, specifikován prozatím nebyl. Ve všech těchto případech nebude muset hráč platit ani korunu, což je rozhodně pozitivní přístup ze strany vydavavele, který kvitujeme. Jsme rádi, že i Ubisoft pochopil, že členění hráčské základny na základě toho, kdo si koupil jaké DLC, je vlastně kontraproduktivní jak pro něj, tak i pro samotné hráče.

Krom již zmíněného obsahu zdarma nabízí Ubisoft i tradiční season pass, který však přinese pouze drobné doplňky. Konkrétně se jedná o sedmidenní přednostní přístup k autům zdarma, které byly zmíněny výše, slevu na nákup in-game měny, a tři exkluzivní auta hned v den launche hry (Porsche 911 Turbo 3.6, Supermarine Spitfire MK IX a ICE Marine Bladerunner 35). Otázkou zůstává, jestli tento obsah je hoden dodatečných 40 euro, které season pass stojí. Nicméně my jsme rádi, že se Ubisoft rozhodl tak jak se rozhodl, a většinu obsahu bude hráčům nabízet zdarma.

Na samotné vydání už nemusíme čekat dlouho, hra vychází již za tři týdny. Pokud vás nalákala nedávná beta, můžete si hru předobjednat na Xzone.cz. My tak trochu tušíme, že z The Crew 2 se vyklube černý kůň letní sezony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama