Avalanche oznamují Generation Zero
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Avalanche oznamují Generation Zero

Avalanche oznamují Generation Zero

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 6. 2018 08:38 3
Reklama

Avalanche Studios jedou na plný plyn. S id Software spolupracují na Rage 2 a zároveň chystají čtvrtý díl Just Cause. To však není zdaleka všechno. Ještě před E3 se rozhodli oznámit novou hru. Generation Zero je open-world akce, v níž si vychutnáme osmdesátá léta ve Švédsku.

Nutno dodat jeden důležitý fakt. Osmdesátková atmosféra je silně říznutá sci-fi prvky v podobě mechanických monster. Kde se mohli autoři inspirovat? Jako první se samozřejmě nabízí seriál Stranger Things, zmínit by se dalo také Half-Life 2: Episode 2 nebo Wolfenstein. Krom toho je také poukazováno na oceňovanou deskovou hru Tales from the Loop.

Avalanche Studios zmiňují několik detailů ohledně gameplay mechanik. Hráči se ve hře můžou pohybovat sami, nebo v týmu se třemi dalšími lidmi. Velký důraz je kladen na kooperaci. V traileru je možné si všimnout hned několika různých zbraní, včetně brokovnic, odstřelovacích pušek nebo ručních granátů. Popisek na Youtube pak hovoří o partyzánském způsobu boje s možností nalákat nepřítele do pasti a následně ho ochromit, nebo rovnou zabít. Způsobená zranění budou trvalá. Hráči si tak mohou dát na čas a poškozené roboty dorazit, až na to přijde vhodný čas. V otevřeném světě se můžeme těšit také na střídání dne a noci, což evidentně půjde také využít jako výhodu v boji.

Nová hra je postavená na enginu Apex. S ním už mají vývojáři bohaté zkušenosti, jelikož pohání také jejich předešlé tituly - Mad Maxe a Just Cause 3. Generation Zero si navíc Avalanche Studios budou vydávat sami. Další informace bychom se mohli dozvědět třeba na E3. Co na novou akci říkáte?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama