Crackdown 3 oficiálně odložen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Crackdown 3 oficiálně odložen

Crackdown 3 oficiálně odložen

Marek Selinger

Marek Selinger

7. 6. 2018 23:14 6
Reklama

To, o čem se čile spekulovalo několik posledních týdnů, je nyní definitivně potvrzené. Třetí Crackdown byl znovu odložen, tentokrát na únor 2019.

Shodou okolností je to jen pár hodin, co jsme psali o potvrzení data vydání PS4 exkluzivity Days Gone, nyní to tedy vypadá na velký únorový souboj obou her. Crackdown byl poprvé představen na německém Gamescomu v roce 2015 (!), přičemž jak je vidno, vývoj této open-world akce je opravdu problematický. Ještě přitom minulý rok v srpnu Microsoft tvrdil, že hra vyjde ve třetím kvartále roku 2018, tzn. v rozmezí července až září. Tipujeme, že v určitém bodě došlo k restartu celého vývoje, a ten začal úplně nanovo.

Microsoft alespoň poděkoval za zpětnou reakci na hru a potvrdil, že více informací o hře se dočkáme již za pár dní na E3. Avšak netroufáme si tvrdit, že toto bude fanouškům, kteří jsou lační po každé další exkluzivitě, stačit. Naopak očekáváme jistou zlobu, že si Microsoft nedokáže ohlídat vývoj jedné z předních her ze své stáje.

Jak se díváte vy na celou situaci? Mrzí vás další odklad, nebo se držíte hesla „když už čekáme tři roky, dalších osm měsíců nás nezabije“? Co případně očekáváte od E3 konference Microsoftu? Dejte nám vědět v diskuzi!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama