Just Cause 4 se objevilo na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Just Cause 4 se objevilo na Steamu

Just Cause 4 se objevilo na Steamu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

8. 6. 2018 07:17 7
Reklama

Další díl výbušné série Just Cause klepe na dveře. A opět jde o neplánovaný únik prostřednictvím obchodu, který se snažil titul předběžně zařadit do své nabídky. Obrázek s výzvou k předobjednávce se tentokrát vynořil na Steamu.

Již v minulosti se hra objevila na pultech virtuálních obchodů. Kanadský Walmart vystavil čtvrté pokračování minulý měsíc spolu s několika dalšími tituly. Tentokrát se však můžeme pokochat také tajemným obrázkem. Zamyšlený chlapík s puškou je s největší pravděpodobností Rico Rodriguez, hlavní protagonista předešlých dílů. Zajímavé je však především prostředí kolem něj, z něhož by se dalo usuzovat, kam se s Rodriguezem vydáme ve čtvrtém dílu. Půjde snad opět o krajinu inspirovanou, v poslední době tak oblíbenou, americkou Montanou, v níž se odehrávalo poslední Far Cry nebo Pure Farming 2018? Nebo je to spíš džungle?

Just Cause 4 se objevilo na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz

Předchozí díl Pavel ohodnotil na 3/5. Stěžoval si především na technický stav a repetetivní hratelnost. Hra byla zasazena kamsi do středomoří. Na fiktivním ostrově Medici se Rico zapojil do občanské  války s cílem svrhnout tamní diktaturu. Dá se předpokládat, že o fiktivní prostředí půjde i tentokrát.

Ze strany Avalanche Studios zatím žádné informace nepřišly, Square Enix také mlčí. Zdá se, že si na oficiální odhalení budeme muset počkat až na E3, kde má Square Enix naplánovanou vlastní konferenci. Vydržet musíme až do pondělí, konference odstartuje v 19:00.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama