Anthem od Bioware vychází 22. února
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anthem od Bioware vychází 22. února

Anthem od Bioware vychází 22. února

Martin Nahodil

Martin Nahodil

9. 6. 2018 20:13 10
Reklama

V rámci konference EA Play jsme se kromě dalších informací o nejnovějším počinu studia Bioware konečně dozvěděli i přesné datum vydání. Krom toho se trojice vývojářů rozmluvila o formě Anthemu. Dle jejich slov chtějí spojit multiplayer s příběhem, který ale bude každý hráč prožívat sám.

Může to znít docela zmateně, ale následné vysvětlení vše uvádí na pravou míru. Velmi nám to připomíná styl, se kterým přišla série Destiny. S ostatními hráči se budete potkávat především na misích. Po splnění úkolu se vrátíte do hubu, který tady představuje poslední lidské město Anthem, kde budou probíhat příběhové části.

Ohledně příběhu padlo jen pár drobností. Mluvilo se o bozích, kteří navštívili tento svět, ale odešli a nechali ho naprosto zdevastovaný. Proto existuje už jen jedno lidské město. V minulosti jsme slyšeli, že hlavní premisa Anhemu se bude točit kolem toho, že se příroda snaží získat zpět to, co jí člověk vzal. Očividně v tom bude ale něco většího. Nebo přesněji řečeno – božského.

Ve zdejším prostředí narazíme na spoustu nebezpečných stvoření. Některé z nich můžete vidět i v samotném gameplay traileru. Vy s nimi budete bojovat v roli freelancera v obleku. Budou 4 základní typy obleků, přičemž si je ještě budete moci různě upravovat. Co se vzhledových úprav týče, budete je získávat pouze skrz mikrotransakce. Alespoň že lootboxy v Anthemu neuvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama