Jedi: Fallen Order od Respawn vyjde za rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jedi: Fallen Order od Respawn vyjde za rok

Jedi: Fallen Order od Respawn vyjde za rok

David Plecháček

David Plecháček

9. 6. 2018 18:45 5
Reklama

Na nové Hvězdné války je nejvyšší čas. Z dohody s Disney jsme zatím viděli jenom dvakrát Star Wars Battlefront. Jenže pokud víme, na něčem pracují lidé z Motive, byla tu hra od studia Visceral (nově v područí EA Vancouver), a naposledy jsme se dozvěděli o hře od studia Respawn.

Na EA Play jsme se dozvěděli, že poslední zmíněný projekt, dokonce chronologicky poslední oznámený, je ten od autorů Titanfallu. Bohužel ale Vince Zampella nepřišel na pódium, na němž by nám ukázal víc, ale jen seděl v publiku a odhalil, že jeho nové Star Wars vyjdou příští rok před Vánoci a že nesou název Jedi: Fallen Order.

Novinka by se měla odehrávat mezi třetími a čtvrtými Hvězdnými válkami. Pokud byste rádi věděli více, vězte, že my také. Ale bohužel si poté vzali slovo lidé, kteří stojí za druhým Battlefrontem, aby popovídali o updatech, které nás čekají v následujících dnech. Ty se týkají především nového filmu Solo o mladém Hanu Solovi.

„Místo toho, abychom od hry utekli, jsme se rozhodli, že ji předěláme,“ komentují zástupci DICE dosavadní kroky studia. Zmiňuje tak například kompletně předělaný systém odměn, ale i režim Hunt s Ewoky, který se stal velice rychle populárním. Příští týden nicméně vyjde nový obsah na základě filmu, který nedávno vstoupil do kin. Také se vrátí režim extrakce, a v létě následně vyjde update s tematikou Clone Wars, update squad systému, nový režim Starfighter na dogfighty, a tak dále, a tak dále.

Asi se ale shodneme, že jsme chtěli více slyšet o nějaké jiné hře, než o loňském Battlefrontu 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama