Představení emotivní Sea of Solitude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představení emotivní Sea of Solitude

Představení emotivní Sea of Solitude

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

9. 6. 2018 19:47 1
Reklama

EA Originals je program podporující nezávislé vývojáře. Po vlažně přijaté letošní akční adventuře Fe, která byla prvním titulem tohoto programu a úspěšné kooperaci o útěku z vězení A Way Out, se chystá další novinka. Tentokrát dostane příležitost berlínské studio Jo-Mei Games, které na EA Play představilo svou advednturu Sea of Solitude.

Při představení hry naznačila tvůrčí ředitelka studia atmosféru hry. Hlavní hrdinkou se stane dívka Kay, která se v sobě bude snažit najít rovnováhu mezi svými pocity. Přílišná osamnělost z ní totiž udělala monstrum, a při objevování zdánlivě opuštěného města se bude snažit zjistit, proč se něco takového stalo. Postupně by se mělo ukázat, že černá monstra, na která při průzkumu naráží, nejsou tou největší hrozbou, které bude čelit. Hráče, kteří budou ochotni se do hry více ponořit, čeká zřejmě další titul k zamyšlení nad pocity člověka, jako tomu bylo například u loňské adventury Rime.

Autoři zatím neprozradili platformy, na kterých se hra objeví, dočkat bychom se jí však měli již začátkem příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama