Metro Exodus v parádním traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Metro Exodus v parádním traileru

Metro Exodus v parádním traileru

Marek Selinger

Marek Selinger

10. 6. 2018 20:43 2
Reklama

Na dva původní videoherní příběhy Arťoma už padá nějakou dobu prach, a proto jsme byli během minulé E3 moc rádi za oznámení pokračování s podtitulem Exodus. Na letošní konferenci Microsfotu jsme viděli nový trailer, který nám také sdělil datum vydání – hry se dočkáme 22. února.

V traileru na nás dýchla atmosféra tuhé zimy, při které bysme byli nejradši zalezlí doma pod dekou a s čajem. Arťom však takové štěstí nemá, a naopak se musí vypořádat se spoustou monster. K tomu využije širokou škálu zbraní, které je možno široce modifikovat. Krom toho by mu v boji měli pomoci i různí parťáci. Trailer na nás skutečně zapůsobil a posunul naše očekávání ještě o level výš.

Díky tomu, že Metro Exodus vyjde 22. února, se schyluje na zajímavý videoherní pátek. V jeden den totiž vyjde krom Metra i Days Gone, Anthem i třetí Crackdown. Troufáme si tvrdit, že některý z vývojářů, potažmo vydavatelů, se takto nabité konkurence lekne, a svou hru přesune na jiné datum. My se však na únor 2019 rozhodně těšíme, a to i díky 4A Games a jejich Metro Exodus.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama