Skull & Bones v nových záběrech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skull & Bones v nových záběrech

Skull & Bones v nových záběrech

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 6. 2018 21:26 4
Reklama

Ubisoft ukázal záběry z pirátského dobrodružství Skull & Bones. V této hře by si na své mohli přijít všichni nároční námořníci, titul by mohl posloužit jako komplexnější alternativa k jednoduchým Sea of Thives. Co jsme se dozvěděli?

Cinematický trailer nejdříve navnadil všechny mořské vlky na pirátskou atmosféru. Dal by se vnímat jako taková oslava pirátství a vlastně proč ne, vždyť o nich celá hra bude. Ukázka mimo jiné zdůrazňuje, že vlci loví ve smečkách, což lze chápat jako první náznak důrazu na kooperaci s dalšími piráty. Skull & Bones je totiž multiplayerová hra.

Na pódiu se poté objevil Justin Farren, kreativní ředitel singapurské pobočky Ubisoftu. Trochu nám přiblížil některé herní mechanismy. Proslov následně doplnila ukázka přímo ze hry, takže jsme si mohli jeho výroky ověřit v praxi. Velkou roli bude hrát počasí. Jasná obloha a vítr zaručuje velké množství dalších lodí na moři a tím pádem také zvyšuje šanci na setkání se zajímavou kořistí. Taktických prvků bude ve hře evidentně mnoho. Záběry ze souboje ukázaly útok na obchodní loď a následné spojení několika pirátských lodí proti velké portugalské fregatě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama