The Division 2 v naleštěném traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Division 2 v naleštěném traileru

The Division 2 v naleštěném traileru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

11. 6. 2018 20:49 1
Reklama

Kreativní ředitel projektu The Division 2 se s námi podělil o několik podstatných novinek, které by žádnému fanouškovi neměli uniknout. . Zprvu jsme se dočkali upřesnění období, ve kterém se bude druhý díl odehrávat. Příběh navazuje na jedničku a odehrává se 3 měsíce po jejím konci, tedy na přelomu jara a léta.

Ve Washingtonu D.C. je situace docela jiná než v New Yorku. Nákaza zpustošila i tuto oblast. Pohybuje se tady hned několik záporných frakcí, které terorizují zbylé civilisty. Od toho tady budete vy, členové týmu Division jakožto jejich poslední naděje. Záchrana zbývajících obyvatel bude vaší prioritou.

Agenti v The Division 2 se budou dělit na 3 třídy, přičemž každá bude mít specifické vybavení. Nově budete moci plnit mise až v osmičlenných týmech. Společně se také vydáme na dlouhé vylepšené raidy.

Rovnou s naleštěným trailerem byly odhaleny plány do budoucna. V první roce budou vydané hned 3 DLC, které do hry přinesou nové mise, oblasti a aktivity. Veškerý obsah uvedený po vydání bude pro všechny zcela zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama