Ohlášen Fortnite 2019 World Tour
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ohlášen Fortnite 2019 World Tour

Ohlášen Fortnite 2019 World Tour

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

14. 6. 2018 08:30 3
Reklama

Možná si ještě vzpomenete na zprávu o vyhrazení částky 100 000 000 dolarů na odměny v rámci Fortnite eSportu (viz zde). Dosud jsme ale příliš nevěděli, jakým způsobem chce společnost Epic Games odměny vlastně rozdávat.

Naše nevědomost však právě skončila, protože byl oznámen Fortnite 2019 World cup. Z celkem125 miliónů hráčů z celého světa se bude možné kvalifikovat do turnaje. Každý má svou šanci. Nebude přitom žádná možnost zakoupit si kvalifikaci do turnaje, vše si člověk musí zasloužit ve hře. Turnaj se zaměří především na sólo a duo verzi. Vše by mělo započít již na podzim letošního roku, jak oznamuje nedávno vydané video, na které se ostatně můžete podívat níže.

Zůstává otázkou, jak bude řešena hra na jiných platformách. Například na serveru TheEsportsHub.com zápasy probíhají zvlášť pro každou platformu, což hráčům dává srovnatelné podmínky. PlayStation 4 navíc již delší dobu nedovoluje crossplay.

Připomeňme, že Fortnite právě dorazil na konzoli Nintendo Switch, kde si vede opravdu dobře. Hru si již stáhlo na dva miliónů majitelů této konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama