NPC uvidí Hitmana v zrcadlech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NPC uvidí Hitmana v zrcadlech

NPC uvidí Hitmana v zrcadlech

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 6. 2018 12:45 1
Reklama

IO Interactive si dávají v rámci vývoje dalšího Hitmana záležet. Krom práce na nových úrovních a lokacích se soustředí také na maličkosti, jejichž přítomnost může posunout herní zážitek zase o kus dál. Takovou maličkostí mohou být třeba zrcadla.

Ta se totiž stanou důležitým prvkem hry, na nějž si Agent 47 bude muset dát pozor. NPC postavy totiž budou schopné rozpoznat, co v zrcadle vidí. Pokud tedy přes odraz v zrcadle spatří hráče na místě, kde nemá co dělat, pravděpodobně půjdou prostory zkontrolovat. Podezření tak určitě vyvolají také bezvládná těla, s jejichž úklidem se nájemný zabiják už neobtěžoval. Nabízí se také možnosti využití zrcadel ve vlastní prospěch, třeba jako možnost nepozorovaně sledovat pohyb cíle.

Výkonný producent IO Interactive Markus Friedl se vyjádřil, že umělá inteligence byla celkově značně upravena, aby mohly být zakomponovány nové prvky, jako například výše zmíněné vnímání odrazů v zrcadle. Mezi tyto prvky lze zařadit také fakt, že hráč může vzbudit podezření pouze tím, že nápadně odvrátí svou tvář od NPC postavy, která na něj aktuálně hledí. Podle Friedla se tyto maličkosti ve výsledku postarají o velký rozdíl v hratelnosti.

Jak budou nové prvky fungovat v praxi, se dozvíme 13. listopadu, kdy Hitman 2 vychází na Xbox One, Playstation 4 a PC. Hru si můžete předobejdnat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama