Quake a Killing Floor 2 v bezplatném víkendu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Quake a Killing Floor 2 v bezplatném víkendu

Quake a Killing Floor 2 v bezplatném víkendu

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

15. 6. 2018 08:40 2
Reklama

Krev poteče proudem, hlavy zombíků budou lítat do všech stran. To není název nové knihy, ale pouze úvod novinky, která už ve svém názvu v podstatě říká vše důležité. S blížícím se volnem dorazil i tentokrát bezplatný víkend hned dvou brutálních akcí na Steamu. Až do neděle 22.00 si tak zahrajeme zdarma Killing Floor 2 a Quake Champions.

Zatímco Killing Floor 2 je časem a uživateli dobře ověřená akce s aktuálně s výbornými 89 % n Steamu, Quake Champions je již zhruba rok v předběžném přístupu. To však nebrání hráčům ji hodnotit a tak získala (pouhých) 66 %..

Tituly samozřejmě získáte návštěvou příslušné stránky na Steamu, buď skrze aplikaci nebo můžete využít následující odkazy. Killing Floor 2 najdete zde, Quake Champions zase tady.

Tradičně jsou hry ve značné slevě. Killing Floor díky 60 % slevě můžeme až do 21. června získat za 10.79 euro (280 Kč). Quake s 34% slevou získáme za 19.79 eura (510 Kč), i tentokrát nabídka platí do 21. června.

Ať už jde o počin od Tripwire Interactive nebo od id Software, nedílnou součástí je samozřejmě multiplayer. Nezapomeňte tak do bitevních vřav pozvat i své známé a kamarády, nestvůr k zabíjení je tu přece jenom dostatek. Nepřátele zase můžete přizvat do titulu Quake, kde si to s nimi jednou pro vždy vyřídíte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama