RPG Greedfall v působivém E3 traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka RPG Greedfall v působivém E3 traileru

RPG Greedfall v působivém E3 traileru

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

15. 6. 2018 07:55 5
Reklama

Greedfall, právě vyvíjené RPG od vývojářského studia Spiders a vydavatele Focus Home Interactive, se v rámci letošní E3 konference dočkala působivého traileru. Ten ukazuje řadu skutečně zajímavých postav i několik záběrů přímo z bitevních vřav.

Hra nás vezme do 17. století, kdy magii můžeme vidět na každém rohu. Vizuální styl titulu se inspiruje evropským barokním uměním a barevné podání je utlumeno do pochmurného podání.

Jak ukazuje právě tento trailer, ve hře narazíme na početné střety invaze rozpínajících se národů, zatímco domorodí lidé samozřejmě chtějí bránit své domovy. Hlavní motivací k vtrhnutí na tuto planinu je fakt, že svět je přesycen populací, nemluvě o rychle se šířící nepředvídatelné a smrtící nemoci. Přitom se byl nalezen vzdálený ostrov, který se jeví jako poslední naděje. 

Protože jde přece jen o RPG, vybereme si pohlaví postavy a určíme její hlavní atributy. Dále na nás čeká stovka skillů členěná do skill trees. RPG nás však nebude nutit do boje za každou cenu. Využijeme tak také stealth, diplomacii nebo vychytralé podvody. Svou roli sehraje i vybavení, ať už jde o zbraně, brnění či oděv, ve kterém se zase lépe navazuje dialog a jednání. Titul dorazí na PC, PS4 a Xbox One roku 2019.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama