Microsoft oživí značku Battletoads
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft oživí značku Battletoads

Microsoft oživí značku Battletoads

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

16. 6. 2018 09:43 2
Reklama

Mezi velkolepými oznámeními velkých titulů se na konferenci Microsoftu mihlo i několik menších her, které sice obvykle v médiích nedostávají takový prostor, ale rozhodně stojí za zmínku. Mezi ně se řadí i oživená značka Battletoads, která je známá především svou vysokou obtížností. Hra sice vyšla už v roce 1991, dočkala se několika spin-offů, ale už to bude dlouhých 25 let, co jsme naposledy měli možnost si hru z této série zahrát.

Battletoads u nás sice nebude pravděpodobně moc známou značkou, ale podle ohlasu na E3 představení má stále své fanoušky. Autoři prozradili, že si sami nebyli jistí, jakým způsobem publikum na oznámení zareaguje.To možná ve většině nevlastnilo původní Nintendo Entertainment System, na kterém hra původně vyšla, ale spousta mladších ročníků si jí mohla vyzkoušet například prostřednictvím emulátoru. Nejpravděpodobnější variantou ovšem bude sledovaní videí na YouTube, protože hra byla, a stále je, považována za jednu z vůbec nejnáročnějších v historii videoher.

Příběh tří žabáků se vrátí v roce 2019, a bude se jako v případě originálu jednat o beat 'em up plošinovku, ktentokrát v rozšířené 2,5D ručně malované grafice a rozlišení 4K. Jako bonus bychom se měli dočkat dnes již téměř vymřelé lokální kooperace pro až 3 hráče. Hra byla oznámena krátkým teaser trailerem pro Xbox One a Windows 10.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama