Dead or Alive 6 zmenšuje výstřihy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dead or Alive 6 zmenšuje výstřihy

Dead or Alive 6 zmenšuje výstřihy

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

18. 6. 2018 18:05 5
Reklama

Jestli neznáte sérii Dead or Alive, vězte, že se jedná o herní sérii vyvíjenou japonským studiem Team Ninja. Patří do ní nejen bojovky, ale i řada více či méně sportovních spin-offů. Ať už však v sérii Dead or Alive vyjde cokoliv, jednu věc mají všechny tyto hry společnou – zaměření na velmi spoře oděné ženy, jejichž přednosti poskakují vehementněji než děti, nadopované hroznovým cukrem, na skákacím hradu.

Pro všechny fanoušky „zadkované“ z Dead or Alive Xtreme 3 však máme nepříliš dobrou zprávu. Johej Šimbori, ředitel vývoje předchozích dílů série, se totiž nechal slyšet, že sexuální podtext, který Dead or Alive již tradičně provází, bude u nového dílu umírněn. Souboje by měly být vykresleny reálněji, což s sebou nese nejen přítomnost skutečnějšího potu, krve a jizev, ale i serióznější oblečení a méně přehnanou fyziku poprsí.

„Poprsí se pořád bude hýbat, to je částí DNA série. V předchozích titulech jsme to však dost přeháněli, tentokrát se tedy snažíme dosáhnout reálnějších pohybů. Dead or Alive 6 je bojovou hrou a cítili jsme, že hráči na ni často pohlíží jinak, než bychom chtěli. I proto jsme se chtěli ujistit, že nový titul bude v první řadě bojovka.“

Uvidíme tedy, jak to s příklonem k reálnějšímu pojetí u Dead or Alive dopadne – otázkou totiž je, jak moc lze toto vyjádření brát vážně. Podobné věty vývojářů totiž doprovázely už pátý díl hlavní série, a pokud nevíte, jak to dopadlo, nasměrujeme vás na YouTube.

Ačkoliv je tedy možné, že si tvůrci opravdu nasypou popel na hlavu, jako pravděpodobnější možnost se jeví vydání hry s poněkud střízlivějšími oblečky, které následně doplní pro sérii tradiční tuna DLC, obsahující erotické prádlo a další kulišárny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama