Zdůvodnění nahoty v Cyberpunk 2077
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zdůvodnění nahoty v Cyberpunk 2077

Zdůvodnění nahoty v Cyberpunk 2077

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

18. 6. 2018 10:40 35
Reklama

Stejně jako odvážně odhalil naše nejintimnější partie titul Conan Exiles, ukáže naše slabiny také připravovaná futuristické RPG Cyberpuk 2077. Vysvětlení je nasnadě.

Možná patříte mezi uživatele, které ukázka z Cyberpunk 2077 od CD Projekt RED zaujala. Řeč je nyní o naprosté nahotě. Adam Badowski vysvětluje, že v době, kdy lidské tělo už není tak přirozené, protože lidé mohou cokoliv modifikovat. Lidé ztrácejí spojitost se svým původním já, s tělem z masa a kostí.

A tak například i v jedné z misí nalezneme zcela nahou ženu ležící ve vaně, kde byla uložena. Z pohledu na ženu obklopenou ledem je ihned zřejmé, že únosci nechtěli výkupné, ale cílem bylo ukrást její kybernetické části. A protože taková situace zní hrozivě, vývojáři chtějí skrze naprostou nahotu snížit závažnost a trochu odvést pozornost od toho, co se tady vlastně stalo.

Protože Cyberpunk 2077 budeme hrát z pohledu 1. osoby a bude možnost hrát i za ženu, začaly se v rámci debaty o nahotě množit komentáře s přáním, aby byl umožněn i pohled ze třetí osoby. Nejde jen o okukování zadních částí naší postavy, ale také o užívání si pohledu na vlastnoručně "vyrobenou" vlastní postavu.

CD Projekt RED se ostatně nahotě nevyhýbal ani v některých scénkách Zaklínače, takže jde spíše o přístup vývojářského studia, než-li specifičnost jedné konkrétní hry.

Cyberpunk dorazí na PC, PlayStation 4 a Xbox One až v příštím roce, ale předobjednávky běží již nyní, například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama