Anthem bude mít bohatý endgame
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Anthem bude mít bohatý endgame

Anthem bude mít bohatý endgame

Martin Nahodil

Martin Nahodil

19. 6. 2018 09:41 8
Reklama

Nejnovější titul od Bioware se nám minulý týden představil v plné parádě. Pokud jste hádali, že to bude MMO střílečka ala Destiny, nebyli jste vůbec daleko od pravdy. Tvůrci hry se ale chtějí vyvarovat chybám, kterých se dopustilo studio Bungie. Ať už si vezmeme kterýkoliv díl Destiny, vždy po několika hodinách hraní už nebylo ve hře co dělat. Další obsah přibýval formou placených DLC. Jonathan Warner z Bioware, který zastává funkci game directora, ale říká, že v Anthemu bude vždycky nějaký důvod, proč se do tohoto sci-fi světa vrátit.

"Primárním cílem ve hře bude vylepšit obleky zvané Javelin do takové míry, že se budete cítit opravdu legendární. Pak tady máme ještě cestu za poražením Dominia, okolo kterého je postavený příběh. Po jeho porážce ale práce ještě nekončí," řekl Warner. Krom klasických endgame aktivit jako jsou challenge a podobné věci, se dočkáme i příběhových rozšíření. "Je to svět, který opustili jeho bohové. Nechali ho ve zvláštním stavu, a tak se najde vždycky nějaký konflikt, do kterého se budete moci zapojit."

Po dokončení příběhu můžete plnit různé denní challenge a dokonce dojde i na obsazování pevností. Bude se stávat, že dobyté pevnosti si pro sebe znovu uzme nepřátelská strana, takže přetahování o kontrolu nad oblastí může trvat do nekonečna. "Zkrátka tady budou důvody, proč se k naší hře vracet týdně nebo dokonce denně," dodává Warner.

Vaši postavu si můžete vyvíjet nezávisle na tom, jestli jste už prošli celý příběh nebo ne. Jako pilot totiž vlastníte hned několik obleků. V tom se Anthem od ostatních podobných her dost liší. Tady nemáte určenou jednu třídu. Pokud chcete zastávat jinou roli v týmu, stačí si jednoduše prohodil Javelin.

Anthem vychází 22. února příštího roku a můžete si ho předobjednat třeba na Xzone.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama