CS:GO beta má nové uživatelské rozhraní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CS:GO beta má nové uživatelské rozhraní

CS:GO beta má nové uživatelské rozhraní

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

20. 6. 2018 09:35
Reklama

Nejnovější díl legendární série Counter-Strike se nově pyšní zbrusu novým grafickým zpracováním uživatelského rozhraní. Přečtěte si, co je nového a podívejte se do galerie níže, jak vše nakonec vlastně vypadá.

Vývojáři na svém blogu inovaci UI popisují jako největší změnu vzhledu (včetně dojmu z něj) od spuštění v roce 2012. Ať už jde o hlavní menu nebo třeba scoreboard ve hře, vše je kompletně nové. Panorama však není hotová a tak je zatím dostupná pouze v beta verzi hry.

Chcete se na nové prostředí sami podívat? Pak jděte od knihovny na Steamu, klikněte pravým tlačítkem myši na Counter Strike: GO a dejte vlastnosti (properties). Najděte záložku Betaverze (betas) a v rozbalovacím seznamu vyberte Panorama. Následně bude nutné restartovat Steam a CS:GO již můžete spustit s novým vzhledem. Počítejte ale s tím, že po dobu využívání této bety nemůžete hrát online. Nafotili jsme pro vás několik snímků ze hry, takže si určitě nezapomeňte prohlédnout galerii níže.

Protože však Panorama stále ještě není hotová, je zatím možné hrát pouze proti soupeřům řízenými umělou inteligencí. Není to ale poprvé, co se herní svět dočkal vizuálního vylepšení s názvem Panorama. Již dříve jsme totiž mohli začít užívat stejnojmennou inovaci v Dotě 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama