Nová pobočka Giants Software v Brně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová pobočka Giants Software v Brně

Nová pobočka Giants Software v Brně

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 6. 2018 12:14 2
Reklama

Giants Software, společnost stojící za úspěšnou sérií Farming Simulator, se rozšiřuje. V Erlagenu a Zurichu se vývojáři chystají na přesun do větších kanceláří, čímž si dopřejí většího komfortu během velkého pracovního nasazení. Nás by však měla zajímat informace, že Giants Software zároveň otevírají novou pobočku v Brně.

Rozrůstání společnosti poukazuje na oblibu simulátoru farmáře mezi hráči, od čehož se zákonitě odvíjí prodeje hry. Například prodeje Farming Simulator 17 hned v prvním měsíci po vydání přesáhly milion prodaných kusů. Nedávno Giants navíc oslavili velký milník – 15 milionů prodaných kopií v rámci celé série. Rozšiřováním se společnost snaží přilákat nové talenty, s jejichž pomocí budou pracovat na simulátoru s číslovkou 19. Ten byl oznámený v únoru tohoto roku, datum vydání bylo naplánováno na letošní podzim.

A právě Česká republika je společností vnímána jako místo, kde by mohla talentované vývojáře najít. Již nyní se na internetu objevily inzeráty na pracovní pozice poptávající specialisty v 3D grafice – jedna se zaměřením na rostliny, druhá na vozidla. Českou pobočku povede Lukáš Kuře, který má bohaté zkušenosti z herního vývoje. Pracoval třeba v Düsseldorfu v tamější pobočce Ubisoftu, v Brně již dříve působil v 2K Czech, kde se podílel na druhé Mafii.

Další Farming Simulator by měl přinést jisté změny, například nové aktivity, zvířata, plodiny ale také nové herní mechaniky. Uvidíme, co si pro fanoušky série Giants Software připraví. Hru si již nyní můžete předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama