V Pokémon GO lze konečně měnit s přáteli
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Pokémon GO lze konečně měnit s přáteli

V Pokémon GO lze konečně měnit s přáteli

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

23. 6. 2018 12:00 2
Reklama

Jsou to už dva roky, co mobilní verze Pokémonů způsobila celosvětovou mánii a zase jednou zviditelnila oblíbené japonské postavičky. Pokémon GO se sice ani zdaleka neobjevila v kompletní podobě, ale inovativní prvek rozšířené reality a potkávání se s ostatními trenéry způsobilo nečekaný úspěch. Velice jednoduchou kostru hry postupně začaly obalovat nové funkce, přičemž další z nich přibyla právě tento týden. Řeč je o výměně pokémonů mezi trenéry. Funkce, kterou umožňovala už první generace na Game Boyi po dlouhém čekání konečně dorazila do Pokémon GO.

Spolu s updatem umožňujícím výměnu mezi hráči přibyly do hry čtyři úrovně přátelství, podle kterých se bude rozlišovat cena za provedenou výměnu pokémonů, ale i další bonusy. Přátel bude možné mít pro začátek 200 a zvyšovat úroveň mezi nimi bude možné o jeden bod denně pomocí dárků nebo účastí ve společných soubojích. Dárky se budou získávat z Pokéstopů a jejich obdržením bude možné získat vejce, po jehož vylíhnutí dostanete speciální Alolan pokémony.

K získání nejvyšší úrovně pojmenované Best friend bude potřeba dlouhých 90 dní. Výměna je možná mezi hráči, kteří jsou přáteli a úroveň jejich postav je alespoň 10. Další podmínkou bude přiblížení se alespoň na 100 metrů a zaplacení poplatku pomocí stardustu. Jednou za den bude dokonce možné provést výměnu pokémona, kterého nevlastníte. Přenosem k jinému hráči se také změní HP a CP pokémona, přičemž jejich hodnota se bude odvíjet od úrovně přátelství mezi trenéry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama