Vychází první placené DLC pro Conan Exiles
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází první placené DLC pro Conan Exiles

Vychází první placené DLC pro Conan Exiles

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

24. 6. 2018 03:49 1
Reklama

Rozporuplně přijatá survival hra Conan Exiles si v naší recenzi odnesla pouze lehce nadprůměrné hodnocení, přičemž hlavní výtkou byla repetitivní hratelnost v soubojích a pomalý postup ve hře. Minimálně souboje by měl trochu oživit právě vycházející první obsahový balíček, který do hry mimo jiné přidá nové zbraně.

Celým názvem The Imperial East Pack je prvním placeným DLC, které do hry přidává novou várku obsahu, hratelnost samotnou však neupravuje. Cena je stanovena na 10 eur a za své peníze dostanete 39 nových budov, 15 zbrojí, 25 dekorací, 9 zbraní a 5 tetování. Zatímco většina obsahu se zdá být pouze kosmetická, DLC přeci přichází s jednou zajímavostí. Pokud si nechcete rozšíření kupovat, můžete si jakýkoli z předmětů nechat vyrobit od jiného hráče na serveru a směnit ho za něco jiného.

Aby toho nebylo málo, chystá na nás Funcom zřejmě více takových balíčků. Další z nich se totiž krátce objevil na Xbox One a podle popisu se bude opět jednat o budovy a vybavení, tentokrát související se zemí Aquilonia, ve které se Conan později stane králem. Pokud vás nový obsah přesvědčil o koupi Conan Exiles, můžete tak učinit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama