S novým Assassinem o bozích a Switchi
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka S novým Assassinem o bozích a Switchi

S novým Assassinem o bozích a Switchi

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

25. 6. 2018 18:05 11
Reklama

Je takovým veřejným tajemstvím, že de facto jediným velkým studiem, které stálo za platformami od Nintenda, byl vždycky Ubisoft. Pokud jste však čekali, že se na Switchi objeví i jeho momentálně největší IP, budete bohužel zklamáni.

K situaci se vyjádřil sám zakladatel studia, Yves Guillemot. „Musíme se ujistit v tom, že naše značky jsou přizpůsobené na konkrétní platformy a že na těchto platformách najdou své publikum. Když se rozhodneme jít s tou a tou platformou, musíme vzít v úvahu nejen všechny tyto faktory, ale také kapacitu samotné platformy.“ Což v překladu znamená, že Assassin’s Creed Odyssey se na Switch minimálně zatím nechystá, a to dost možná i díky hardwarovým omezením konzole od Nintenda.

Z dalších rozhovorů k Odyssey se pak dozvídáme některé střípky o zasazení. Game director hry, Scott Philips, se kupříkladu vyjádřil k tomu, zda ve hře budeme moci potkat řecké bohy. „Jelikož se jedná o Řecko, ve hře prostě musíme mít reference na mytologii, jelikož bohové tehdy byli jádrem lidských životů. Myslím, že hráčům se bude líbit, jak jsme reálnou mytologii spojili s odkazy na První Civilizaci v Assassin’s Creed.“

Zatím to tedy vypadá, že Odyssey bude právě tím ultimátním Assassin’s Creed, který si fanoušci vysnili. A pokud k nim patříte, neváhejte si hru předobjednat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama