Star Citizen vchází do verze 3.2.
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Star Citizen vchází do verze 3.2.

Star Citizen vchází do verze 3.2.

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

25. 6. 2018 14:00 6
Reklama

Na světě existuje jen pár jistot – daně, smrt a to, že Star Citizen pravděpodobně nikdy nebude hotový. Zatímco u prvních dvou jmenovaných to, minimálně zatím, nevypadá na žádný zlom, poslední jmenovaný se maličkými krůčky snaží z této nechvalně proslulé skupiny dostat.

Star Citizen totiž kvůli nevalné rychlosti vývoje přešel na čtvrtletní cyklus větších updatů, a zatím svá předsevzetí dodržuje. Zatímco marginální vylepšení síťového kódu, která konečně zajistí plynulost hry, se bohužel posunuly až do dalšího čtvrtletí, některé zajímavé novinky se stihly dostat i do právě vydávané verze 3.2., která je právě nově nahozená na testovacích serverech.

Ta obsahuje mj. lepší správu skupiny, orbitální kvantové cestování, řadu nových lodí a zbraní a také hlavní tahák – těžbu. Ta neprobíhá pouhým zmáčknutím jednoho tlačítka, ale zahrnuje skenování povrchů planet, identifikaci minerálů a jejich struktury a samozřejmě i samotné těžení.

V dalším čtvrtletí by potom mělo dojít na novou planetu, opravování lodí, těžbu paliva, vylepšení AI, další nové lodě, a hlavně tolik očekávané vylepšení chodu hry, které Star Citizen opravdu potřebuje jako prase drbání, což vám potvrdí i naše dojmy z úvodu roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama