Fallout 76 v novém gameplay traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fallout 76 v novém gameplay traileru

Fallout 76 v novém gameplay traileru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

26. 6. 2018 08:53 5
Reklama

Bethesda na svém Youtube kanále uveřejnila trailer, ve kterém se sice objevili už zveřejněné záběry z dřívějších videí, ale zároveň přináší i pár novinek. Začínáme procházkou po Vaultu 76, který je jeden z prvních, který se po nukleárním výbuchu otevřel.

Samozřejmě nezůstaneme jen v interiérech. Oblast Západní Virginie budeme moci prozkoumat horem dolem, jen v ní nenajdeme moc dalších přeživších. Na jednotlivých serverech bude jen pár desítek hráčů a spolu s nimi můžete plnit různé mise, stavět základny nebo hledat sila s nukleárními hlavicemi.

Když ve hře nebudou jiní přeživší, musí roli nepřátel zastoupit zmutovaná monstra. V traileru se jich pár ukázalo, například jakási forma žáby nebo pavouka. Musíme uznat, že ze záběrů vypadá Fallout 76 o poznání lépe než čtvrtý díl, ale s hodnocením raději vyčkáme do vydání hry.

Západní Virginie bude rozdělená na celkem 6 různých biomů. Každý z nich bude skrývat jiná nebezpečí a také v něm najdete odlišné vybavení. Celá oblast je pak čtyřikrát větší než Fallout 4. Fallout 76 vychází 14. listopadu a pokud se do hry chcete podívat dříve, můžete se přihlásit do bethesdího B.E.T.A programu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama