Vyzkoušejte 10 hodin z Unravel Two
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte 10 hodin z Unravel Two

Vyzkoušejte 10 hodin z Unravel Two

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

27. 6. 2018 10:00 1
Reklama

Na PC, Xboxu One i PS4 si nově můžeme zdarma vyzkoušet originální počin Unravel Two. A to rovnou na deset hodin.

Hra Unravel 2 byla vypuštěna na E3 konferenci 2018. Hráči nabízí jak kampaň, tak možnost hrát v co-opu. Uživatel při hraní přepíná mezi dvěma Yarnysi, které odlišuje nejen barva. Vyřešte každé puzzle a pokračujte ve svém dobrodružství v tomhle pohádkovém světě.

Pokud si hru zakoupíme, veškerý proces nám zůstane uložen. K dispozici máme rovnou deset hodin herního času, což je poměrně dost, zvláště při vědomí, že kampaň bez bonusových úkolů zabere zhruba pět hodin. Abychom ale nedohráli celou hru pouze v rámci demoverze, budou nám zpřístupněny pouze první dvě kapitoly. Čas se odečítá již při spuštění hry, takže pokud si chcete odběhnout do obchodu nebo si s kamarádem popovídat na telefonu, není to zrovna dobrý nápad.

Stejně jako první díl, i dvojka pochází od vydavatele Electronic Arts a švédského studia Coldwood Interactive, které sice není kdo ví jak známé, ale o to chytlavější tituly vydává. Chcete se o hře dozvědět více? Pak neopomeňte naší recenzi zde, případně se rovnou podívejte na komentované video ze hry 

Nenechte se prosím zmást některými jinými médii, které uvádí, že je demo dostupné pouze na Xboxu. Skutečně je k mání na PC skrze Origin, PS4 i Xboxu One, a to do 30. června.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama