Spuštěna uzavřená alfa Battlefield V
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spuštěna uzavřená alfa Battlefield V

Spuštěna uzavřená alfa Battlefield V

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

28. 6. 2018 12:55 4
Reklama

Dnes v deset hodin ráno byl spuštěn alfatest nejnovějšího Battlefieldu. Běží pouze na počítačích a je dostupný po blíže nespecifikovanou omezenou dobu, a to pouze vybrané skupině hráčů předchozích Battlefieldů. Ti však nejsou omezení NDA, a tak se v těchto dnech na světlo světa určitě dostane spousta nových detailů o tomto druhoválečném titulu.

Alfa má kromě nových prostředí ukázat i základní postupy vylepšování vojáka, nový systém matchmakingu, denní mise a spoustu dalších vylepšení multiplayeru. V akci je poprvé také efekt vyčerpanosti nebo nový systém výsadku družstev. Hráčům je k dispozici jediná mapa Arctic Fjord, na které okusí mód Conquest pro 64 hráčů a také ochutnávku novinky v sérii – první dva dny módu Grand Operations. Ty jsou pojmenované Airborne a Breakthrough, budou tedy pravděpodobně zahrnovat letecké souboje/výsadky a následné překonávání obrany nepřátelských vojsk.

Alfa má také vlastní hardwarové požadavky, které se lehce liší od těch dříve vydaných. Najdete je v galerii společně s vozovým a zbraňovým arzenálem, pro hru samotnou poté můžete zavítat na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama