Podrobné představení nového hrdiny OW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podrobné představení nového hrdiny OW

Podrobné představení nového hrdiny OW

daniel.hlas@gmail.com

daniel.hlas@gmail.com

29. 6. 2018 06:00
Reklama

Konec spekulací. Do Overwatch přichází nový hrdina v podobě křečka, který řídí vlastnoručně vytvořeného robota. Jde tak již o druhé inteligentní zvíře, které má podobný osud jako Winston. Jeho příběh ostatně ukazuje i nové oficiální video.

Tento teprve čtrnáctiletý křeček se jmenuje Hammond, ale znát ho budeme pod krycím jménem Wrecking Ball (demoliční koule). I on se stal jedním z úbohých zvířat, na kterém vědci prováděli experimenty. Jak ale jeho inteligence rostla, podařilo se mu několikrát utéct. Pokaždé však byl dopaden a vrácen do zajetí. Když pak propukl chaos kvůli útoku agresivních opic, Winston i Hammond využili situace a utekli už nadobro.

Tenhle nový hrdina střílí ze čtyř automatických samopalů a pro rychlejší pohybování se v mžiku umí přeměnit v železnou kouli. Dále zvládne vystřelit hák, kterým se přichytí k objektu v okolí a na ocelovém laně se na něm může zhoupnout. Když se například přichytíte na pouliční lampu, můžete se okolo ní točit a vrážet do všech soupeřů v dosahu. Poslední možností je bouchnutí do země ze vzduchu, které poškodí soupeře. V rámci superschopnosti je zase možné vytvořit pole létajících min, které slabší nepřátele rovnou zabijí. Pro vlastní ochranu zvládne vytvořit osobní štít, který je tím silnější, čím více nepřátel je v okolí. Hammond na bojišti zkrátka rozpoutá skutečný chaos.

V praxi to může vypadat třeba tak, že se Hammond rozjede proti nepřátelům a za jejich linií se rozloží, při čemž zároveň spustí svůj ochranný štít. Většina nepřátel se samozřejmě ihned zaměří na něj a zbytek Hammondova týmu se tak může plně zaměřit na útok.

Zatím není jisté, kdy hrdina přesně dorazí a uvedeno bylo pouze "coming soon". V rámci veřejného testování jej však můžeme vyzkoušet již nyní. Hrdinu jsme otestovali a přikládáme několik snímků přímo ze hry.

Podrobné představení nového hrdiny OW
i Zdroj: Hrej.cz
Podrobné představení nového hrdiny OW
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama