První gameplay záběry z PES 2019
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První gameplay záběry z PES 2019

První gameplay záběry z PES 2019

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

29. 6. 2018 17:00 21
Reklama

Celým světem hýbe fotbal, což je ideální příležitostí pro to, abychom si ukázali nějaké nové záběry z fotbalové hry. A jelikož konkurent od EA nám své ladné pohyby zatím neukázal, je na řadě PES 2019.

V rámci dvou a půl minut se předvede hned několik klubů, kromě obvyklé Barcelony spatříme i Liverpool, Flamengo, Argentinu, Francii a objeví se dokonce i klasičtí hráči, v čele s Matthäusem, Beckhamem nebo Gullitem. A co by to bylo za taškařici, kdyby nechyběl i Diego Maradona, který ve hře vypadá výrazně lépe než v hledišti na zápase Argentiny s Nigérií.

Ze zajímavých herních detailů se dá vypíchnout určitě i Coutinhovo nestoudné slavení gólů do sítě svého bývalého zaměstnavatele, hráče série však určitě více zajímají povedené kličky nebo opravdu detailní obličeje některých hráčů. A pokud byste chtěli vidět celý zápas, máme pro vás i kompletní záznam klání Liverpoolu s Barcelonou, kde tentokrát vyhraje anglický (pozn. autora: ten správný!) celek.

Pokud jste fotbalově pozitivní, rádi pak uslyšíte, že Pro Evolution Soccer 2019 vychází již na konci srpna a předobjednat si jej můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama