State of Decay 2 dostává první DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka State of Decay 2 dostává první DLC

State of Decay 2 dostává první DLC

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

1. 7. 2018 07:19 4
Reklama

State of Decay 2 je příkladem hry, která možná v recenzích nedosahovala nejvyšších známek, ale její prodeje rozhodně vypovídají o úspěchu. Vždyť za pouhé dva týdny od vydání hra prodala více než 2 miliony kopií a stala se nejprodávanějším květnovým titulem v Americe. Po více než měsíci na trhu State of Decay 2 určitě nasbírala další fanoušky, kteří se už nyní mohou díky prvnímu DLC připravit na oslavy Dne nezávislosti.

Čtvrtý červenec se nezadržitelně blíží, a proto si vývojáři z Undead Labs přichystali rozšíření s názvem Independence Pack, které je již nyní k dispozici pro PC i Xbox One. Jeho cena je příjemných 5 eur a obsahuje nové vybavení, vozidla a zbraně, včetně nových druhů ohňostrojů. Ty bude možné i vytvářet, případně kupovat se slevou od nového obchodníka. Pro úplnost jen připomeňme, že DLC je součástí season passu.

Independence pack přichází krátce po uvedení patche 2.0, který hru bezplatně obohatil o nové zombíky, obchodníky, zbraně a hlavně 20 nových misí. Další plánované rozšíření se bude jmenovat Daybreak Pack a bude k dispozici během září. Ačkoli přesný obsah balíčku zatím není známý, bude se zřejmě jednat o vetší přídavek než v tomto případě. Autoři už totiž odhalili, že součástí bude mimo jiné nový mód a nová mapa.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama